Nu kan du vara med och forma ett NYTT Fridagymnasium!

Går du i 9:an i Göteborgsområdet? Du har du chansen att bli studentambassadör för Fridagymnasiet och få åka på en inspirations- och studieresa till San Francisco och Silicon Valley i november!

Silicon Valley är världens mittpunkt när det gäller entreprenörskap och innovation med nära kopplingar till anrika universitet som Stanford, och vi på Fridagymnasiet vill åka dit tillsammans med två 9:or för att hämta inspiration och idéer till vår nya gymnasieskola som öppnar i Mölnlycke höstterminen 2020. Resan, besöken och alla goda idéer kommer att dokumenteras och bli till sex stycken reklamfilmer för vår nya gymnasieskola. Förutom resan (som är planerad att äga rum 17/11-22/11) får du alltså också smaka på filmstjärnelivet!

För att ansöka till platsen som studentambassadör behöver du göra 3 saker:
1. Följ Fridagymnasiet Mölnlycke på Instagram.
2. Spela in en video där du presenterar dig själv kort och förklarar vilket företag du helst skulle vilja besöka i Silicon Valley och varför. Sikta högt – vi gillar att tänka att allt är möjligt!
3. Skicka videon till startup@fridaskolan.se tillsammans med ditt namn, telefonnummer och länk till din Instagramprofil (du måste ha en öppen profil för att vara med ELLER acceptera Fridagymnasiet_MLN som vän).

Och du, tagga gärna en kompis som du tror hade passat som studentambassadör!

Tävlingen avslutas 10 oktober kl.18.00, men vänta inte med att skicka in din ansökan eftersom vi tittar på bidragen löpande. Din inskickade film ses såklart bara av den jury från Fridagymnasiet som utser vinnarna – och vilka som vinner tävlingen? Ja, det presenteras i ett inlägg på Instagram den 22 okt!

Du är grym – lycka till!